Sådan klarer du dig godt på AP -eksamener (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan klarer du dig godt på AP -eksamener (med billeder)
Sådan klarer du dig godt på AP -eksamener (med billeder)

Video: Sådan klarer du dig godt på AP -eksamener (med billeder)

Video: Sådan klarer du dig godt på AP -eksamener (med billeder)
Video: Mundtlig eksamen - Sådan får du succes 2024, Marts
Anonim

Det er den tid på året igen: Da maj ruller rundt, fordyber mange gymnasieelever rundt om i landet sig i fede testforberedelsesbøger og fylder deres kaffemasse op for at overleve den stressende AP -testsæson. Hvis du tjener en score på 3 eller højere, kan du fritage dig for at tage lignende kurser fra college, så du vil gøre det bedste, du kan på disse avancerede undersøgelser. Start tidligt og hold fokus.

Trin

Del 1 af 3: Studerende til eksamen

Gør det godt med AP -eksamener Trin 1
Gør det godt med AP -eksamener Trin 1

Trin 1. Hold dig på sporet i dine kurser

AP -eksamener kræver mestring af masser af materiale, for meget information til at proppe ad gangen. De AP -kurser, du er tilmeldt, er designet til at forberede dig til eksamen, så tag undervisningen og lektierne seriøst. Vær opmærksom, tag noter, gennemgå din egen tid, og tag dig tid til at huske materiale udenad.

Du kan tage en AP -eksamen uden at tage kurset, men et AP -kursus er altid den bedste forberedelse

Gør det godt med AP -eksamener Trin 2
Gør det godt med AP -eksamener Trin 2

Trin 2. Køb forberedelsesbøger om AP -test

Disse opsummerer ofte materialet kortfattet og giver masser af muligheder for praksis. Tag en diagnostisk test, og gennemgå det materiale, du synes mest at have problemer med.

Mange virksomheder producerer testprepbøger. Hvis du vil have yderligere studiematerialer, skal du købe bøger fra forskellige virksomheder. Selvom de fleste virksomheder producerer nye bøger hvert år, replikerer de stort set materialet fra det foregående år, så at købe flere udgaver af den samme bog vil gøre dig lidt godt

Gør det godt med AP -eksamener Trin 3
Gør det godt med AP -eksamener Trin 3

Trin 3. Tag øvelseseksamener

College Board har gratis spørgsmål på sit websted, og øvelsesbøger er fyldt med testspørgsmål. Prøv så meget som muligt at replikere de faktiske testbetingelser ved at timing dig selv og udføre testen i et roligt miljø.

Gør det godt med AP -eksamener Trin 4
Gør det godt med AP -eksamener Trin 4

Trin 4. Find en vejleder, eller tilmeld dig forberedelsestimer

Med en-til-en-undervisning er det mere sandsynligt, at vejlederen kan hjælpe dig med at forstå materialet eller fokusere på dine svagheder end en lærer i et stort forløb. Dette kan være bedre end at studere på egen hånd, fordi du som vejleder kan bemærke og rette fejl samt objektivt evaluere dine tests.

Gør det godt med AP -eksamener Trin 5
Gør det godt med AP -eksamener Trin 5

Trin 5. Skriv praktiske essays

Med praksis bliver det lettere at skrive under de tidsbegrænsninger, AP -testen pålægger. Det er også vigtigt at få en god fornemmelse af dit tempo. Du vil ikke gå så længe på et bestemt emne, at du ikke kan afslutte. Få en fornemmelse af dine begrænsninger, så du ved, hvornår du skal afslutte tingene med din eksamen.

  • Prøv at finde en anden elev, en vejleder eller en forælder, der er villig til at læse dit essay og hjælpe med at rette fejl. Det kan være svært at objektivt evaluere dit eget arbejde.
  • Husk, det er ikke bydende nødvendigt at diskutere alle dokumenter om dokumentbaserede spørgsmål. Hvis du gør det, kan det faktisk gøre dit papir uorganiseret og koste dig værdifuld tid. Gør dig bekendt med, hvor mange dokumenter du forventes at diskutere, og hold dig til dette nummer.
Gør det godt med AP -eksamener Trin 6
Gør det godt med AP -eksamener Trin 6

Trin 6. Forstå strukturen af eksamen

For at undgå unødvendig stress skal du være sikker på, at du kender testens struktur. Ved, hvor mange spørgsmål du skal besvare, og hvor meget tid du har til hvert. Gennemgå rubrikkerne til essays. Forstå proceduren på testdagen.

  • For hver af essayopgaverne er der en rubrik, der præcist forklarer, hvordan graderingen vurderer essayet. Det kan være nødvendigt at angive et bestemt antal dokumenter eller et bestemt antal lande. Vær forberedt på dette på forhånd.
  • Undersøg, hvor og på hvilket tidspunkt testen vil blive givet for at være sikker på, at du kan ankomme i god tid. Du får en stregkode ved ankomsten for at identificere din test. At gøre sig bekendt med disse detaljer kan eliminere testdagens stress.
Gør det godt med AP -eksamener Trin 7
Gør det godt med AP -eksamener Trin 7

Trin 7. Find din motivation

Mind dig selv om, hvor meget du vil gøre det godt-skriv dine mål ud, og læg dem et sted på dit skrivebord, du let kan se. Husk, at AP -eksamener kan være et kæmpe aktiv for at komme ind på college og frigøre tid til at fokusere på de emner, du holder af i løbet af dine bachelorår.

Pas på forstyrrelser som YouTube eller Facebook. Bliv ikke offer for udsættelse

Del 2 af 3: Oprettelse af en studieplan

Gør det godt med AP -eksamener Trin 8
Gør det godt med AP -eksamener Trin 8

Trin 1. Start med at studere hen over sommeren

Det er vigtigt, at du ikke bliver for rusten hen over sommeren, især hvis emnet er noget som matematik, der bygger på sig selv fra år til år. Gennemgå det grundlæggende, du har lært. Du bør endda overveje at komme videre med dit arbejde i det følgende år.

Det virker måske umuligt at begynde at studere til et kursus, du ikke er begyndt at tage endnu, men der er nogle måder at gøre det på. Du kan købe en testforberedelsesbog og studere den, eller du kan arbejde med en vejleder

Gør det godt med AP -eksamener Trin 9
Gør det godt med AP -eksamener Trin 9

Trin 2. Hold dig opdateret

Indtil december skal du hver uge bruge lidt tid på lidt at studere oven på dine tildelte kurser. Dette er vigtigt for at sikre, at du holder dig på sporet med dit nuværende materiale.

Gør det godt på AP -eksamener Trin 10
Gør det godt på AP -eksamener Trin 10

Trin 3. Anmeldelse over jul

Brug den fritid, du har i juleferien, til at gennemgå, hvad du har gjort indtil nu. Du vil bruge meget af din tid i løbet af foråret på at lære nyt materiale, så det er vigtigt at sikre, at du har mestret alt indtil nu. Brug denne tid til at indhente alt, hvad du havde problemer med.

Gør det godt med AP -eksamener Trin 11
Gør det godt med AP -eksamener Trin 11

Trin 4. Undersøg sammen om foråret

I foråret er det vigtigt, at du seriøst tester dine færdigheder. En god måde at gøre dette på er at arbejde i grupper med andre elever, der kan rette dig, når du laver fejl eller på anden måde tvinger dig til det næste niveau. Alternativt kan du tage diagnostiske undersøgelser for at afgøre, hvilke områder du skal fokusere på.

I en AP -klasse skal du ideelt set være sammen med andre intelligente og motiverede elever, der kan hjælpe dig

Gør det godt med AP -eksamener Trin 12
Gør det godt med AP -eksamener Trin 12

Trin 5. Cram i april

Tag øvelsestest for at vurdere, hvor du er, og hvad du skal arbejde med. Prøv at replikere reelle testforhold, så du har det godt på eksamensdagen. Opret en tidsplan, der giver dig mulighed for at gennemgå alle de emner, du har problemer med.

Gør det godt med AP -eksamener Trin 13
Gør det godt med AP -eksamener Trin 13

Trin 6. Afslut i maj

Brug maj på at arbejde med de emner, som du stadig havde problemer efter din cram -session i april. Gå tilbage og gennemgå disse emner. Undersøg dog ikke op til det sidste sekund; sørg for at få hvile.

Del 3 af 3: Eksamen

Gør det godt med AP -eksamener Trin 14
Gør det godt med AP -eksamener Trin 14

Trin 1. Hvil

Søvn har en enorm effekt på din intelligens. Desværre kan det være svært at hvile, når du er bekymret for at tage en test dagen efter. Derfor er det vigtigt, at du hviler godt dagen før og forsøger at få en masse søvn i ugen. Prøv at få otte timer om natten.

  • Elektronik kan holde dig oppe om natten. Sluk dem mindst en time før du går i seng.
  • Prøv at dyrke motion ofte. Dette hjælper dig med at fokusere, når du studerer og falder i søvn, når du har brug for det.
  • Undgå at blive fristet til at proppe natten før. Dette vil være kontraproduktivt.
Gør det godt med AP -eksamener Trin 15
Gør det godt med AP -eksamener Trin 15

Trin 2. Spis en solid morgenmad

Du skal bruge en stor morgenmad med masser af protein for at give dig selv energi til at klare testen. Æg, bacon, yoghurt, nødder og mælk er passende. Undgå sukker, som slik, chokolade og desserter. Disse får dig til at gå ned.

Gør det godt med AP -eksamener Trin 16
Gør det godt med AP -eksamener Trin 16

Trin 3. Besvar alle spørgsmål

I modsætning til på SAT vil du ikke blive straffet for at besvare et spørgsmål forkert. Selvom du ikke kender svaret på spørgsmålet, har du et incitament til at gætte. Hvis du sidder fast i et spørgsmål, gæt og gå videre, så du kommer til de andre spørgsmål.

Hvis du bruger for meget tid på et spørgsmål, skal du gætte bedst og markere spørgsmålet på dit skrotpapir. På den måde, hvis du har tid ved slutningen af testen, ved du, hvor du skal gå tilbage og tage et kig

Gør det godt med AP -eksamener Trin 17
Gør det godt med AP -eksamener Trin 17

Trin 4. Undlad at dumpe oplysninger om essays

Selvom essays er en god måde at demonstrere din viden om emnet, er de ikke tænkt som en informationsdump. Du skal bruge en klart defineret afhandling og oplysninger, der ikke understøtter dit argument, hører ikke hjemme i essayet. At diskutere irrelevante oplysninger vil koste dig værdifuld tid og vil ikke se godt ud for læserne.

Gør det godt på AP -eksamener Trin 18
Gør det godt på AP -eksamener Trin 18

Trin 5. Stress ikke

Stress kan være kontraproduktivt. En 3 skader ikke dine chancer på college, det hjælper bare ikke så meget som en 5. Desuden kan du genoptage AP -eksamen så ofte du vil, så hvis der sker noget uheldigt på testdagen, har du en mulighed for at gøre op med dine fejl.

Video - Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger blive delt med YouTube

Tips

  • Bliv motiveret!
  • Hold dit studierum rent og ryddeligt. Organiser din tid og opret en studieplan. Og følg den!
  • Overbelast ikke. Sørg for at passe på din krop og tag en pause fra dine studier, når du har brug for det.
  • Forbered alle dine materialer natten før din eksamen. Sørg for, at du ikke mangler noget!
  • Husk, det er hvor meget du får ud af dine studier, ikke hvor lang tid du studerer, der i sidste ende betyder noget. En solid times fokuseret og engageret undersøgelse er langt mere værdifuld end tre timers visning af TV mens du studerer i kommercielle pauser.
  • Gå altid i seng tidligt natten før din eksamen. Det hjælper med at holde dit sind og din krop frisk, og du vil kunne gøre det bedre.

Advarsler

  • Forsøg aldrig at snyde på dine eksamener. Hvis du bliver fanget i at snyde ved en AP -eksamen, kasseres alle dine resultater, og alle andre i din gruppe, der har arbejdet meget hårdt for eksamenerne, kan også miste deres resultater.
  • Glem ikke at medbringe dit ID -kort og andet nødvendigt materiale på testdagen.

Anbefalede: