4 måder at citere blogs på

Indholdsfortegnelse:

4 måder at citere blogs på
4 måder at citere blogs på

Video: 4 måder at citere blogs på

Video: 4 måder at citere blogs på
Video: Windows 11/ Server 2022 kernel router and route table: How it works! 2024, Marts
Anonim

Uanset om du skriver et forskningsoplæg eller en rapport, især om et samfundsmæssigt eller kulturelt spørgsmål, kan du bruge blogindlæg som referencer. Blogs citeres på samme måde som andre elektroniske kilder, bortset fra at du typisk identificerer det som en blog. Det nøjagtige format på dit citat vil imidlertid variere afhængigt af, om du bruger Modern Language Association (MLA), American Psychological Association (APA) eller Chicago -citatstil. Inden du bruger et blogindlæg, skal du sørge for, at det er autoritativt og pålideligt til dine formål.

Trin

Prøve citater

Image
Image

MLA Blog Citation

Image
Image

APA Blog Citation

Image
Image

Chicago Blog Citation

Metode 1 af 3: MLA

Citer blogs Trin 1
Citer blogs Trin 1

Trin 1. Identificer forfatteren til bloggen, hvis det er muligt

Nogle blogs er skrevet anonymt, men for de fleste vil du i det mindste have et skærmnavn eller brugernavn, selvom du ikke har et rigtigt navn. Hvis du har begge, skal du inkludere det navn, personen sender ind under først, med deres rigtige navn i parentes bagefter. Placer en periode i slutningen af bloggerens navn.

Eksempel: Excelsior2020 [Stan Lee]

Nævne blogs Trin 2
Nævne blogs Trin 2

Trin 2. Angiv titlen på indlægget i anførselstegn

Titlen på det specifikke indlæg følger navnet på bloggeren. Hvis du ikke citerer et specifikt indlæg, men snarere bloggen som helhed, skal du springe dette trin over. Brug titel-store bogstaver, store bogstaver, pronomen, adjektiver, verber og adverb i indlægstitlen. Placer en periode i slutningen af indlægstitlen, inden for de afsluttende anførselstegn.

Eksempel: Excelsior2020 [Stan Lee]. "Captain America's Return"

Nævne blogs Trin 3
Nævne blogs Trin 3

Trin 3. Inkluder navnet på webstedet og sponsoren eller udgiveren

Sæt navnet på webstedet eller bloggen i kursiv umiddelbart efter titlen på indlægget. Hvis bloggen har en sponsor, f.eks. Et tilknyttet selskab eller en organisation, skal du angive det efter titlen på bloggen. Luk denne del af dit citat med permalinken til indlægget. Adskil disse stykker med kommaer, og placer derefter en periode i slutningen af webadressen.

Eksempel: Excelsior2020 [Stan Lee]. "The Return of Captain America." Stans tanker, Marvel Comics, stansthoughts.marvelcomics.com/post/999/cap_america_return

Citer blogs Trin 4
Citer blogs Trin 4

Trin 4. Angiv den dato, du fik adgang til indlægget

Indtast ordet "Adgang til", og indtast derefter den seneste dato, du kiggede på indlægget, ved hjælp af formatet dag-måned-år. Du kan forkorte månedens navn eller stave det ud. Placer en periode efter året for at lukke dit citat.

  • Eksempel: Excelsior2020 [Stan Lee]. "Captain America's Return". Stans tanker, Marvel Comics, stansthoughts.marvelcomics.com/post/999/cap_america_return. Adgang 17. april 2017.
  • Blogs kan til enhver tid ændres og indlæg redigeres eller slettes. Hvis dine læsere går tilbage og ser på det senere, ved de, om det er blevet ændret eller opdateret, siden du brugte det som kilde.
Nævne blogs Trin 5
Nævne blogs Trin 5

Trin 5. Medtag det første element i det fulde citat i dine parenteser

Parentetiske citater i din avis er beregnet til at pege din læser på den korrekte fulde henvisning i dine "citerede værker". Normalt bruges forfatterens efternavn og sidetal. Til blogs skal du blot bruge det, der kommer først i dit fulde citat. Udelad sidenummeret eller en indikation på, at der ikke er nogen sidetal.

Eksempel: (Excelsior2020)

Metode 2 af 3: APA

Citer blogs Trin 6
Citer blogs Trin 6

Trin 1. Start med det navn, posten krediteres

For et blogindlæg finder du muligvis et rigtigt navn eller blot et skærmnavn eller brugernavn. Indlæg kan også krediteres en organisation eller virksomhed. Uanset hvilket navn du har, udgør det den første del af dit bibliografiske citat. Placer en periode i slutningen af navnet.

Eksempel: Excelsior2020

Nævne blogs Trin 7
Nævne blogs Trin 7

Trin 2. Angiv datoen for offentliggørelse i parentes

Et blogindlæg angiver typisk den måned, dag og år, det blev sendt. Hvis det ikke går så meget i detaljer, skal du bare bruge de oplysninger, du har. Start med året, skriv derefter et komma, derefter måneden og dagen. Hvis blogindlægget har et tidsstempel, er det ikke nødvendigt at angive datoen med datoen, selvom der er flere indlæg for en dag. Placer en periode lige efter de afsluttende parenteser.

Eksempel: Excelsior2020. (2017, 15. april)

Nævne blogs Trin 8
Nævne blogs Trin 8

Trin 3. Skriv titlen på indlægget, og identificer det som et blogindlæg

Indtast et mellemrum efter perioden efter udgivelsesdatoen, og indtast derefter postens fulde titel. Brug sætning-store og små bogstaver med kun store bogstaver og eventuelle substantiver. Skriv et mellemrum efter titlen, og skriv sætningen "Blogindlæg" i parenteser. Placer en periode efter lukkebeslaget.

Eksempel: Excelsior2020. (2017, 15. april). Captain America's tilbagevenden [blogindlæg]

Citer blogs Trin 9
Citer blogs Trin 9

Trin 4. Afslut med en permalink til posten

Permalinken er den URL, der fører direkte til indlægget. Du kan normalt komme til denne webadresse ved at klikke på indlægget eller dets titel. Skriv "Hentet fra", og kopier derefter webadressen. Placer ikke en periode i slutningen af webadressen.

  • Eksempel: Excelsior2020. (2017, 15. april). Captain America's tilbagevenden [blogindlæg]. Hentet fra
  • Bemærk, at det ikke er nødvendigt at inkludere blogens titel i dit citat. Typisk vil titlen på bloggen fremgå af URL'en, men selvom den ikke er det, er disse oplysninger ikke påkrævede for et APA -citat.
Citer blogs Trin 10
Citer blogs Trin 10

Trin 5. Brug forfatternavnet og -året til citater i teksten

Hver gang du omskriver eller citerer bloggen i brødteksten, kræver APA -stil en parentes med forfatterens efternavn og udgivelsesåret. Til blogs skal du bruge det navn, du brugte i dit fulde citat.

Eksempel: (Excelsior2020, 2017)

Metode 3 af 3: Chicago

Citer blogs Trin 11
Citer blogs Trin 11

Trin 1. Nævne bloggen udelukkende inden for dit papir

I modsætning til andre citatformater kræver Chicago ikke, at du angiver et bibliografisk citat eller en fodnote, hvis du vil henvise til et blogindlæg. Du kan snarere angive navnet på bloggen og udgivelsesdatoen i selve teksten.

  • Eksempel: "I et blogindlæg af 15. april 2017 afslørede Stan Lee en ny tegneserieserie med Captain America i hovedrollen."
  • Nogle instruktører eller vejledere foretrækker muligvis, at du medtager en bibliografisk post og fodnote til blogindlægget, selvom det ikke er pålagt af Chicago -stil. Spørg på forhånd for at være sikker.
Citer blogs Trin 12
Citer blogs Trin 12

Trin 2. Start bibliografi -poster med titlen på bloggen

Når du opretter en bibliografisk post til en blog i Chicago -stil, skal du henvise til hele bloggen - ikke kun et enkelt indlæg. Bloggen skulle være kursiv. Placer ordet "blog" i parentes, uitaliseret, efter titlen. Indtast en periode efter den afsluttende parentes.

Eksempel: Stans tanker (blog)

Citer blogs Trin 13
Citer blogs Trin 13

Trin 3. Angiv en URL til forsiden eller hovedsiden i bloggen. Den eneste anden del af dit bibliografiske citat i Chicago -stil er hovedwebadressen til selve bloggen. Inkluder hele webadressen sammen med "https://", og placer en periode i slutningen.

Eksempel: Stans tanker (blog)

Citer blogs Trin 14
Citer blogs Trin 14

Trin 4. Start med navnet på forfatteren til fodnoter

Selvom detaljerede oplysninger om det indlæg, du citerer, ikke er nødvendige i din bibliografi, er det påkrævet, hvis du laver fodnoter. Angiv navnet på forfatteren af indlægget, som det er angivet på bloggen. Det kan være et skærmnavn eller navnet på et selskab eller en organisation. Placer et komma efter forfatterens navn.

Eksempel: Excelsior2020,

Citer blogs Trin 15
Citer blogs Trin 15

Trin 5. Angiv titlen på indlægget og bloggen

Brug title-case til at skrive den fulde titel på det blogindlæg, du refererede til i dit papir i anførselstegn. Placer et komma inden for de afsluttende anførselstegn, og skriv derefter navnet på bloggen kursiv. Placer et komma efter navnet på bloggen.

Eksempel: Excelsior2020, "The Return of Captain America", Stans tanker,

Citer blogs Trin 16
Citer blogs Trin 16

Trin 6. Angiv udgivelsesdatoen og din adgangsdato

Indtast datoerne i måned-dag-år-format ved hjælp af kommaer efter dagen og året. Indtast ordet "adgang" før din adgangsdato for at skelne det fra datoen for opslaget blev offentliggjort. Placer et komma efter din adgangsdato.

Eksempel: Excelsior2020, "The Return of Captain America", Stans tanker, 15. april 2017, åbnede 17. april 2017,

Citer blogs Trin 17
Citer blogs Trin 17

Trin 7. Luk din fodnote med en permalink til posten

Webadressen i din fodnote skal være en direkte webadresse til det indlæg, du refererer til - ikke en webadresse til forsiden eller hovedsiden af bloggen. Placer en periode i slutningen af webadressen for at fuldføre din fodnote.

Eksempel: Excelsior2020, "The Return of Captain America", Stans tanker, 15. april 2017, åbnede 17. april 2017,

Anbefalede: